Kosmetisk sygeplejerske

ØNSKER DU AT ARBEJDE SOM KOSMETISK SYGEPLEJERSKE?

Der kan være flere årsager til, at man som uddannet sygeplejerske, kan have lyst til at videreuddanne sig. Som kosmetisk sygeplejerske vælger man et område, der er i vækst, mens man får mulighed for at vælge et arbejdsliv som selvstændig. Når man arbejder som kosmetisk sygeplejerske, vil man også opleve mere frihed i arbejdslivet og dermed tid til familien, da aftenvagter og pressede hverdage, som mange sygeplejersker oplever på hospitalerne, ikke er hverdagen på en kosmetisk klinik.

Når man uddanner sig på AACPH – Aesthetic Academy Copenhagen i akademiets indbydende lokaler i Hellerup, er det med et team af undervisere, som har solid erfaring og baggrund.

Vi ønsker, at vores kursister føler sig trygge og godt klædt på til deres fremtidige arbejde som kosmetisk sygeplejerske, når de har fulgt vores uddannelsesforløb.

Vi tilbyder de obligatoriske registrering kurser i ikke-permanente fillers og botulinum toksin, men også videre forløb i de nyeste kosmetiske injektionsteknikker med hyaluronsyre holdig fillers og andre innovative produkter og behandlinger, fx laser, mesoterapi eller effektive slankebehandlinger.

 

Aesthetic Cph ApS

Frederikkevej 12
2900 Hellerup

Tlf.: 30692487
mg@slanksund.dk

Vores undervisere

Vores team af undervisere er bl.a erfarne kosmetiske sygeplejersker, men også en af Danmarks mest anerkendte plastikkirurger, Flemming Lauridsen, som er ansvarlig for uddannelsesforløbet på AACPH.

Fleming Lauridsen er godkendt af Sundhedsstyrelsen til alle kosmetiske operationer, inkl. kemisk peeling, botulinum toksin, fillers og laser, samt mikroskleroterapi og fedtopløsende injektioner (lipolyse) med Belkyra og lignende præpararter. Flemming Lauridsen har undervist på nordiske plastikkirurgiske kurser og workshops i Skanndinavien, USA, Polen, Slovakiet, Mexico og Dubai.