Belnatur Anti-Age

Tilbydes kun i vores klinik i Hellerup

Den ultimative Anti-Age behandling. Du får en fantastisk, afslappende ansigtsbehandling der består af afrensning, eksfoliering, tilretning af bryn, afslappende massage af ansigt og decolté, plejende Anti-Age maske, Anti-Age ampul som indsluses i huden med Mesobiolift RF i 15 min. Maskinen virker udglattende på din hud og forbedrer dens kvalitet betragtelig. Behandlingen afsluttes med fugt og beskyttelse af øjenområder, læber og ansigt.

BEHANDLINGEN INKLUDERER

​MESOBIOLIFT​

Mesobiolift RF er det mest avancerede udstyr i sit sortiment af antiaging behandlinger. Mesobiolift RF-teknologi er blevet skabt af et team af ingeniører, læger og kosmetologer med stor erfaring inden for den professionelle skønhedsbranche. Dette resulterer i et intuitivt og alsidigt stykke udstyr, der passer ekstremt godt på huden, og alligevel er enormt kraftfuldt.

​Mesobiolift RF giver en opstrammende behandling af arme, mave, lår og bagdel, sørger for ekstra tilførsel af næringsstoffer og forbedrer udrensningen af affaldsstoffer i huden.

Book din Belnatur tilpasset dig behandling

HVORDAN VIRKER MESOBIOLIFT RF?

Over tid bliver fornyelsen af cellevæv langsommere og huden mister sin elasticitet fordi collagene og elastine fibrer der ansvarlige for fornyelse, bliver svækket. Huden bliver tyndere og har tendens til at synes rynket.

​den seneste radiofrekvens teknologi tager I sigte at forebygge og genoprette hudens glathed, sætte det cellulære stofskifte I vejret og regenerere nye elastiske fibre.

Med tiden vil fornyelsen af cellerne reduceres, og huden vil miste sin elasticitet. Dermis bliver tyndere og har tendens til at lave folder. Mesobiolift RF reducerer tab af collagen og elastin og øger aktiviteten i hudens stamceller.

​Den varmeabsorberende energi som bliver genereret af Mesobiolift RF resulterer i en blanding af elektromagnetisk energi og jævnstrøm. Denne sammensætning har evnen til at producere kontrolleret indre varme, og transporterer stamcellerne transdermisk ned til de dybere lag af huden. Denne formel er ekstremt effektiv i tilfælde af slap hud og manglede vitalitet.

​Energiintensiteten kan justeres til hver person. Behandlingerne er behagelige, og huden reagerer naturligt og progressivt, som viser sig i et glat og godt tonet udseende.

Download PDF for mere info 1261

Priser

Belnatur Anti-Age

Belnatur Anti-Age (75 MINUTTER)999.-

TILVALG TIL ANSIGTSBEHANDLING

Ansigtsmassage 20 min199,-
Frugtsyre (mesoestetic)150,-
Hånd eller Fodmassage 15 min150,-
Beauty Angel Lys100,-
Beauty Angel Lys med creme175,-
Farvning af bryn125,-

Med et gratis Sundhed+ medlemsskab kan du dele betalingen for din sundhedsbehandling op i mindre, overkommelige bidder. Klik på logo for at komme direkte til ansøgning om gratis medlemskab.