Negle – Nail Office

Tilbydes kun i vores klinik i Hellerup

FÅ DE SMUKKESTE NEGLE HOS VORES DYGTIGE NEGLETEKNIKERE

Nail Office bor sammen med Clinique Belnatur på Frederikkevej 12 i Hellerup.

​Klinikken er en smuk og eksklusiv skønhedsklinik i hjertet af Hellerup i en villa på 210 m2. I klinikken lægger vi stor vægt på god atmosfære som mærkes i det øjeblik man træder ind ad døren. Vi har nogle af landets dygtigste negleteknikkere der vil sørge for at du bliver tilfreds til fingerspidserne.

Udover dette er vi forhandler af Calgel produkter og tilbyder uddannelse i produkterne i Calgel Academy.​​

VI HAR DISSE NEGLEBEHANDLINGER

Hos Nail Office kan du bl.a. få lavet manicure, pedicure, forstærkning af egne negle, forlængelse med udbygning på skabeloner eller tipper, med Calgel. Nail Office blev etableret i 2001 og har i dag en koncept- butik i Hellerup på Frederikkevej 12.

KONCEPTET ER BYGGET OP OMKRING DE 4 HJØRNESTENE

Marianne Giske

Marianne Giske er kvinden bag Clinique Belnatur og Nail Office. Hun er 41 år og fra Norge – men flyttede i 2003 til Danmark. Her ønsker hun nu at blive boende med sin datter og danske kæreste.

Profil

Som kunde hos Nail Office kan man altid forvente lidt mere. Vores meget veluddannede personale vil altid sørge for at kunden får en oplevelse, hvor behandlingen vil være af samme høje kvalitet som det færdige produkt.

​Hos Nail Office stiller vi meget store krav til vores leverandører, og vælger vores produkter med omhu. Vi er forhandler af Calgel produkter til andre negleklinikker i Danmark og tilbyder kursus i produkterne på Calgel Academy.

​Kontakt os for mere information på mg@slanksund.dk.

​​Vi arbejder udelukkende med nogle af de bedste produkter på markedet, også hvad angår de miljømæssige og ikke mindst de sundhedsmæssige aspekter.​​​

VORES HYGIEJNEKRAV ER STORE

Nail Office stiller meget store krav til hygiejnen i vores butikker, således bliver alle vores arbejdsredskaber steriliseret før brug.

​​Alle medarbejdere hos Nail Office uddannes løbende på vores egen negleskole, og deltager løbende i vores træningsprogrammer.

​​Det er med til at sikre kunden altid får den optimale behandling og servicering hos Nail Office.