Bliv model

Krav for at blive model (læs nedenstående GRUNDIGT)

For at være model skal du være 100 % indforstået med følgende:

Konsultation
For at være model, skal du være konsulteret i injektionsbehandlingen hos Belnatur Kosmetisk Klinik, minimum 48 timer før selve model behandlingen. Dette er et krav fra Sundhedsstyrelsen, som vi ikke går på kompromis med. Det er derfor en fordel, hvis du allerede er konsulteret i behandlingen inden du booker en model tid. Hvis ikke er du velkommen til at ringe til os på 3940 0099, og høre om vi har ledige tider til konsultationer inden pågældende behandling.

Tålmodighed
Foruden en konsultation, kræver vi at du er tålmodig både før, under og efter behandlingen, da der er tale om en uddannelsessession, som kan trække ud. Du skal derfor ikke planlægge vigtige aktiviteter lige efter din behandling, da der kan forekomme ventetid og ekstra behandlingstid.

Før og efter billeder
Jf. Sundhedsstyrelsen tages der altid et billede af dig til din journal, inden behandlingen udføres. Hos Belnatur Kosmetisk Klinik tager vi også et efter billede, hvis der er tale om behandlinger med øjeblikkelig virkning, som eksempelvis fillerbehandlinger. Til denne behandling forbeholder vi os retten til, at anvende disse billeder på vores hjemmeside og de  sociale medier. Vi censurerer, og beskærer gerne billederne således at det kun er resultatet og ikke dig, der er i fokus.

Selve behandlingen
Behandlingen foregår som en ganske almindelig injektionsbehandling hos Belnatur Kosmetisk Klinik i Hellerup, dog med stor fokus på læring og vidensdeling blandt de deltagende parter. Du behandles af en sygeplejerske, som er i gang med at uddanne sig indenfor den pågældende behandling. Behandlingen superviseres altid. Du vil derfor altid være i gode og professionelle hænder, under en model behandling. Der bliver aldrig gået på kompromis med vores høje faglighed, integritet eller din garanti for en god behandling. Behandlingen er smertefri i nogle områder, mens den kan være mere eller mindre behagelig i andre mere følsomme områder. Det er derfor muligt at få en lokalbedøvende creme på inden din behandling.

Sådan bliver du model
Hvis du har lyst til at være model, så udfyld skemaet herunder og upload dit foto forfra og fra siden. Det er først til mølle! Behandlingen kan IKKE bookes andre steder end på denne side.

Prisen for at være model vil varierer og beløbet går til administrationsomkostninger og lægekonsultation, selve behandlingen er gratis og alle model behandlinger foregår som udgangspunkt i Hellerup, med mindre andet er angivet.

Vælg det produkt du gerne vil stå model som
KLART OG TYDELIGT foto af dit ansigt, til lægelig brug. Gerne forfra og fra siden.
Overholder alle GDPR regler, og kun lægen der skal for konsultere ser det.