Tei & Lipo behandling

ALTERNATIVET TIL FEDTSUGNING

TEI SYSTEM

Tei System er en kombination af infrarød varme og muskelstimulation. Fordelen med den infrarøde varme er, at den trænger 4 cm ind i vævet og gør behandlingen mere behagelig og effektiv. 45 min behandling svarer til hele 6 timers intensiv træning på alle muskelgrupper.

Vi anbefaler at kombinere Tei System med Lipobelt, for optimalt resultat ved lokale fedtdepoter.

Behandlingen virker både opstrammende, fedtforbrændende og udrenser affaldsstoffer og overflødig væske. Mange føler de får mere energi og bedre psykisk velvære, da behandlingen stimulerer produktion af seratonin og øger tilførslen af ilt og næring til cellerne.

TEI SYSTEM har følgende 21 effektive programmer:​

Varmebehandlingen giver følgende fordele:

Opvarmer musklerne, hvilket giver bedre effekt af stimuleringen

​Giver øget forbrænding- virker slankende

​Giver øget blod-og lymfecirkulation. Dermed føres næringsstoffer og oxygen hurtigere ud i cellerne i kroppen, og affaldsstofferne transporteres mere effektivt væk

​Forbedrer effekten af muskelstimuleringen på cellulite. Her gør kombinationen med infrarød varme underværker. Behandlingen går langt dybere end andre muskelstimulatorer.

​Giver en afslappende effekt for hele kroppen​

LIPOBELT

FEDTREDUCERENDE BEHANDLING 100 % EFFEKTIV

Lipobelt er lavfrekvent, laserlysemitterende udstyr, der virker selektivt og sikkert på de ophobninger af kropsfedt, der er vanskelige at komme af med. Dets teknologi er blevet udviklet RÖS’S Estética. Tests udført under lægeligt tilsyn har vist overraskende resultater.

​En undersøgelse gennemført under lægeligt tilsyn har vist en gennemsnitlig reduktion af livvidden på 6 cm efter 8 behandlinger. Men allerede efter første behandling ses resultater.

​Lipobelt indeholder den nyeste laserteknologi, som omfatter intelligent on-board-overvågning. Det betyder, at Lipobelt, i modsætning til andre dyrere laserlipolysemaskiner, automatisk kontrollerer og justerer hver diode under behandlingen, hvilket sikrer optimal effektivitet på alle tidspunkter. Derfor er det ikke nødvendigt at justere hver enkelt laserdiode, forbundet med Lipobelt!​​

Book tid til TEI behandling

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Laserenergien fordeles homogent over hele fedtvævet takket være bæltets design. Bæltet placeres på det område man ønsker behandlet. Teknologien er kraftig, præcis og effektiv selv på de mere stædige områder. Behandlingen er blid for vævet og fuldstændig smertefri. Efter behandlingen anbefales enten motion, eller behandling med TEI System for at stimulere udskillelsen fedtet.​

UNDERSØGELSE AF LIPOBELT

Lipobelt er lavfrekvent, laserlysemitterende udstyr, der virker selektivt og sikkert på de ophobninger af kropsfedt, der er vanskelige at komme af med. Dets teknologi er blevet udviklet af RÖS’S Estética. Tests udført under lægeligt tilsyn har vist overraskende resultater.

En undersøgelse konkluderer, at der sker en gennemsnitlig reduktion af livvidden på 6 cm. Tesen er udført på 20 personer der i gennemsnit har fået 8 behandlinger.

TRE GODE GRUNDE TIL AT PRØVE LIPOBELT:

RESULTATER

Behandlingerne er hurtige og meget komfortable. Synlige resultater allerede ved første behandling.

​SIKKERHED

Lipobelt fungerer på det kemiske niveau, ikke-invasivt og uden at SKADE VÆVET.

​MÅLRETTET BEHANDLING

Særligt effektiv på områder, der er svære at reducere med diæt og motion, som f.eks. mave, hofte, lår og arme.

​Ved at kombinere Lipobelt med TEI System får man endnu bedre resultater, da TEI System kan hjælpe med at stimulere udskillelsen af fedtet.

​TEI System er en velkendt behandlingsform der kombinerer elektrostimulation med infrarød varme, der trænger dybt ned i huden. TEI System har 21 forskellige programmer, der kan slanke, lindre muskelsmerter og bekæmpe cellulite.

Behandlingen anbefales til normal- og let overvægtige personer der har haft problemer med genstridige fedtdepoter på fx mave, baller eller lår. Det kan være efter graviditet, efter slankekure, efter fedmeoperation eller personer der trods motion har problemer med at tabe sig de rigtige steder.

Priser

Slankebehandlinger (45 min)

Prøvebehandling TEI450,-
Prøvebehandling TEI + LipoBelt750,-
Enkeltbehandling TEI system500,-
10 behandlinger4.500,- (spar 500,-)
Enkeltbehandling Tei System + LipoBelt laser (lokale fedtdepoter)850,-
10 x Tei System & 10 x LipoBelt8.000,- (spar 2000,-)
​10 x Tei System & 5 x LipoBelt6.500,- (Spar 1000,-)
20 x Tei System (køb 20 beh. og få 3 gratis lipobelt beh.)9.000,-
20 x Tei system + 10 Lipobelt12000,- (Spar 3000,-)
Enkeltbehandling LipoBelt500,-

Du får 20 % rabat på din første fedtfrysningsbehandling efter køb af klippekort. (gælder ved 4 påsætninger)

Vi refunderer ikke penge for købte klippekort.
Hvis man ønsker kan man dog bruge beløbet til andre behandlinger i klinikken- inden klippekortets udløbsdato.

Med et gratis Sundhed+ medlemsskab kan du dele betalingen for din sundhedsbehandling op i mindre, overkommelige bidder. Klik på logo for at komme direkte til ansøgning om gratis medlemskab.