Kosmetisk sygeplejerske

ØNSKER DU AT ARBEJDE SOM KOSMETISK SYGEPLEJERSKE?

Der kan være flere årsager til, at man som uddannet sygeplejerske, kan have lyst til at videreuddanne sig. Som kosmetisk sygeplejerske vælger man et område, der er i vækst, mens man får mulighed for at vælge et arbejdsliv som selvstændig. Når man arbejder som kosmetisk sygeplejerske, vil man også opleve mere frihed i arbejdslivet og dermed tid til familien, da aftenvagter og pressede hverdage, som mange sygeplejersker oplever på hospitalerne, ikke er hverdagen på en kosmetisk klinik.

Når man uddanner sig på AACPH – Aesthetic Academy Copenhagen i akademiets indbydende lokaler i Hellerup, er det med et team af undervisere, som har solid erfaring og baggrund.

Vi ønsker, at vores kursister føler sig trygge og godt klædt på til deres fremtidige arbejde som kosmetisk sygeplejerske, når de har fulgt vores uddannelsesforløb.

Vi tilbyder de obligatoriske registrering kurser i ikke-permanente fillers og botulinum toksin, men også videre forløb i de nyeste kosmetiske injektionsteknikker med hyaluronsyre holdig fillers og andre innovative produkter og behandlinger, fx laser, mesoterapi eller effektive slankebehandlinger.

Aesthetic Cph ApS

Frederikkevej 12
2900 Hellerup

Tlf.: 30692487
mg@slanksund.dk

Vores undervisere

Vores team af undervisere er bl.a erfarne kosmetiske sygeplejersker, men også en af Danmarks mest anerkendte plastikkirurger, Flemming Lauridsen, som er ansvarlig for uddannelsesforløbet på AACPH.

Fleming Lauridsen er godkendt af Sundhedsstyrelsen til alle kosmetiske operationer, inkl. kemisk peeling, botulinum toksin, fillers og laser, samt mikroskleroterapi og fedtopløsende injektioner (lipolyse) med Belkyra og lignende præpararter. Flemming Lauridsen har undervist på nordiske plastikkirurgiske kurser og workshops i Skanndinavien, USA, Polen, Slovakiet, Mexico og Dubai.

Hvad kræver det at søge ind på AACPH?

Når man vælger at følge et uddannelsesforløb hos AACPH, får man mulighed for et arbejdsliv med alsidighed og glade kunder. At arbejde med skønhed og betragte det som et håndværk, man konstant kan udvikle, videreuddanne og dygtiggøre sig i, er meget tilfredsstillende.

Derfor forventer vi også af vores kursister, at man har en interesse for faget og branchen. Vi skal nok sørge for at skabe grundlaget med grundig viden og praksis, så du får en god start i dit nye arbejdsliv.

Vores kursister, som vælger AACPH, er enten sygeplejersker eller den ansvarlige speciallæge på en kosmetisk klinik.

Kun kursister med et grundlæggende kendskab til ansigtets anatomi, en baggrund som sygeplejerske eller en uddannelse som speciallæge, kan få adgang til vores uddannelsesforløb.

Er du i tvivl om du kan søge adgang, kan du altid ringe til os. 

Hvad får man med sig efter endt uddannelse?

Med en afsluttende eksamen fra AACPH er man klædt godt på til at gå i gang med arbejdet som kosmetisk sygeplejerske.

Udover den lovpligtige registrering hos Sundhedstyrelsen vil du bl.a få viden om:

– Hvilke regler du skal følge ift. loven i et behandlingsforhold

  • Æstetiske behandlingsmetoder og indikationer/kontraindikationer ved behandling i ansigtet
  • Hvordan man behandler på højt æstetisk niveau ift. volumentab, fine/dybe linjer og rynker
  • Hvordan man kan skabe eller mindske problemområder og konturer
  • Forståelse for ansigtets anatomi ift. fillers
  • Behandling af dynamiske rynker med botulinum toksin
  • Injektionsteknikker og hvor/hvornår de bruges
  • Æstetisk rådgivning til patienten
  • Anatomisk viden til æstetisk behandling i ansigtet

 

Det fulde indhold af uddannelsesforløbet tilsendes ved tilmelding og inden studiestart.

Hvad koster et uddannelsesforløb hos AACPH?

Til sygeplejersker:
Registreringskursus fillers:
Registreringskursus botulinum toksin:
Ønskes begge registreringskurser:

Til læger:
Registreringskursus fillers:
Registreringskursus botulinum toksin:
Ønskes begge registreringskurser:

Vores kurser er tilrettelagt således, at sygeplejersker og læger vil være opdelt på hver deres forløb. Evt. vil kursusforløb i avancerede teknikker samkøres.

Vi tilbyder en ratebetaling til vores uddannelse. Ved sidste indbetalte rate udstedes uddannelsesbevis samt registreringsbevis.

Depositum skal indbetales hvis man ønsker at sikre sig en plads på uddannelsen.

Forplejning er inkl. Vi serverer frokost, drikkevarer, fri kaffe/te, frugt og lidt sødt.

Hvordan forløber et uddannelsesforløb i praksis på AACPH?

Fillers registreringskursus har en varighed på fire dage, hvor både teori og praksis indgår i undervisningen. Det er hele undervisningdage, og man må påregne at læse op på det udleverede undervisningsmateriale hjemme.

Botulinum toksin registreringskursus har en varighed på to dage, hvor både teori og praksis indgår i undervisningen. Det er hele undervisningdage, og man må påregne at læse op på det udleverede undervisningsmateriale hjemme.

Advanced fillers har en varighed på fem dage og anbefales, hvis du vil arbejde med fillers på højt niveau.

Her indgår teori og praksis ift. læber, lower face (kæbe, hage, næse) tear through og temples.

Du vil blive undervist i avancerede teknikker, behandlinger og produkter.

AACPH udvider løbende med aktuelle kurser og foredrag. Man vil som udgangspunkt have mulighed for at tilmelde sig mod gebyr, hvis man har gennemført de to registreringskurser eller allerede er registreret i Sundhedsstyrelsen som kosmetisk sygeplejerske.