Sunekos behandling

Hvad er sunekos?

Sunekos er en injektionsbehandling, hvor der drages fordel af de unikke træk ved aminosyrer og deres synergier med hyaluronsyre for at gendanne hudkvalitet og balance. Sunekos unikke formel har vist gennem undersøgelser, at være i stand til at stimulere fibroblasterne i dermis, der begge reproducerer kollagen og elastin, som er to vigtige elementer til fornyelse af hudceller.


Takket være denne proces modvirker Sunekos alderstegn på en naturlig måde, og med hensyn til din naturlige ansigtsform.

Sunekos kan bruges på alle hudtyper og på forskellige områder på kroppen, såsom ansigt, nakke, decolletage og hænder. Det er især effektivt i ellers vanskelige områder, såsom pande og området omkring øjnene, for at fjerne poser og mørke rander.

Område

Sunekos kan med fordel anvendes på følgende områder:

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor længe varer resultatet?

Afhængigt af patienten og deres hudkvalitet varer behandlingen i gennemsnit seks måneder.

​Hvad er de største fordele ved Sunekos?

Behandlinger med Sunekos forhinderer tegn på aldring. Sunekos er det eneste naturlige produkt i æstetisk medicin, der stimulerer produktion af kollagen og elastin samtidigt, da det gendanner volumentab og forbedrer hudens elasticitet på en naturlig måde.

​Kan du vende tilbage til arbejde/hverdag umiddelbart efter en behandling?

Ja, behandlingen med Sunekos har ingen helingstid og man kan straks vende tilbage til sine normale aktiviteter.

​Hvor lang tid tager en behandling?

Afhængig af hvilket område du behandler. Et kurforløb skal du gentage 3-4 gange over en periode på mellem 3-4 uger. Hver behandling tager i gennemsnit ca. 15 minutter.

Book din sunekos behandling

Priser

1 behandling2.200,-
3 behandlinger i kur6.000,-
5 behandlinger i kur8.000,-

Med et gratis Sundhed+ medlemsskab kan du dele betalingen for din sundhedsbehandling op i mindre, overkommelige bidder. Klik på logo for at komme direkte til ansøgning om gratis medlemskab.