Tandblegning med Smileeffekt

Tilbydes kun i vores klinik i Hellerup

Vi bruger Smileeffect ZERO gel når vi udfører tandlysning på vores klinik i Hellerup. Gelen fungerer således, at det bliver aktiveret af LED lyset og starter hermed en kemisk proces, hvor de farvede molekyler oxideres og nedbrydes. Hermed spaltes farvemolekylerne i emaljen og tanden bliver lysere. Man fjerner derfor de farvestoffer som har lagret sig i emaljen som skyldes te, kaffe, tobak og farveholdige fødevare.

Med SmileeffectZERO gelen bliver tanden bleget tilbage til dens oprindelige farve. Tandens oprindelige farve kan variere fra person til person.​

ER EN KOSMETISK TANDBLEGNING SKADELIG?

Ifølge undersøgelser er det ikke skadeligt for emaljen at få en kosmetisk tandblegning.

Smileeffect ZERO gelen er oprindeligt fra USA og har været brugt i mange år. Man har i disse år ikke kunnet konstatere nogen skadelig virkning. Tværtimod er en kosmetisk tandlysning meget mild mod tænder og tandkød og er samtidig meget effektiv. Der er altså ingen bivirkninger.​

HVORNÅR BURDE JEG IKKE FÅ EN KOSMETISK BLEGNING?

Ved en større igangværende behandling ved egen tandlæge, vent til behandlingen er afsluttet. Ved graviditet samt amning frarådes blegning generelt, da der ikke forelægger dokumentation for dette. Ved kemobehandling frarådes ligeledes tandblegning.

HVAD SKAL JEG VÆRE OPMÆRKSOM PÅ INDEN EN KOSMETISK TANDBLEGNING?

For at opnå et tilfredsstillende resultat er det en fordel at have fået en tandrensning inden for 6 mdr. ved egen tandlæge.

Kroner, broer, plastfyldninger og implantater kan sagtens tåle Smileeffect ZERO gelen, men de ændre ikke farve.

Ønsker man at skifte en plastfyldning, bør man gøre dette efter en tandblegning. Efter en uge kan tandlægen tage en farveprøve og skifte den. Dette gør at den nye plastfyldning m.m får samme lyse farve som blegningsresultatet.

Book din Tandblegning

HVAD SKAL JEG VÆRE OPMÆRKSOM PÅ EFTER EN KOSMETISK TANDBLEGNING?

Der er en eftervirkning på 1 time efter behandlingen. I denne periode må der hverken spises eller drikkes, udover vand.

​Rygning er ligeledes ikke tilladt. Farveholdige fødevarer samt farveholdige drikkevarer og tobak bør undgås 48 timer efter behandlingen.

Tænderne er meget modtagelige overfor farvestoffer i de første 48 timer og hvis man ikke overholder dette, kan resultatet af lysningen forringes væsentligt og din tandblegning kan i værste fald være spildt.

​Efter blegning af tænder kan der i nogen tilfælde komme hvide pletter på tænderne, disse forsvinder efter 1-2 timer.​

HVOR LÆNGE HOLDER LYSNING AF TÆNDER?

Det kommer meget an på ens drikkevaner, spisevaner og brug af tobak. Ligeledes på ens tandhygiejne. Men minimum 3 måneder – 1 år.

HVILKET RESULTAT KAN MAN FORVENTE?

Med SmileeffectZERO gelen kan man forvente at farven ændre sig til 2-9 toner lysere.​

HVAD KAN MAN GØRE FOR AT VEDLIGEHOLDE EN TANDBLEGNING?

Man kan supplere den daglige tandbørstning ved brug af Smileffect Soft White. Ved brug af denne, kan man bibeholde sit lysningsresultat i længere tid.​

KONTAKT OS I DAG

Hvis du ønsker yderligere information eller har eventuelle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 3940 0099 eller på mail hellerup@belnatur.dk.

Priser

tandblegning

Tandblegning (45 minutter)995,-

Med et gratis Sundhed+ medlemsskab kan du dele betalingen for din sundhedsbehandling op i mindre, overkommelige bidder. Klik på logo for at komme direkte til ansøgning om gratis medlemskab.