HIFU / UltraTerapi

UltraTerapi er nok den mest effektive metode til opstramning af ansigt og krop.

Med alderen falder din krops produktion af kollagen og elastin. Huden ”falder sammen” og bliver rynket. Det er en helt naturlig proces. UltraTerapi er en metode til at genetablere din huds kollagen.

UltraTerapi kaldes også HiFu (High Intensive Focused Ultrasound) og er intenst og fokuseret ultralyd, som rammer i præcise dybder, så din kollagenproduktion bliver aktiveret i alle hudlag. Derved er det faktisk din egen krop, som giver effekten og genetablerer et yngre udseende.

HIFU Facelift = I hudens dybeste lag (4,5 mm + 3 mm) skabes der sammentrækning og en opstramning af underhuden. De første resultater på fylde og løft viser sig efter 1-2 måneder. Det endelige behandlingsresultat af afhænger af hundens kvalitet og tilstand og ses cirka efter 6 måneder. Ofte vil man have brug for en årlig HIFU facelift for at vedligeholde resultatet. (Kan med fordel suppleres af en kollagenbooster eller skinbooster)

HIFU Kollegaenbooster = Denne behandling arbejder både i dybden (3 mm) og i overfalden (skinbooster 1,5 mm) af huden. Der sættes gang i hudens kollagenproduktion og udstrålingen boostere med øjeblikkelig effekt. Resultatet på øget fylde og spændstighed ses efter 1-2 måneder (kan fortages hver tredje måned).

HIFU Skinbooster = Behandlingen arbejder på fine linjer og rynker i overfalden (1,5 mm), forfiner og enakter hudstrukturen og forbedrer udstrålingen med øjeblikkelig virkning. (Kan foretages en gang om måneden)

En behandling varer mellem 30 og 90 minutter, afhængigt af område og det ønskede resultat.

De fleste oplever et umiddelbart resultat, der kan ses med det samme. Men da kollagenproduktionen tager tid, vil resultatet blive mere og mere synligt over en periode på 3-6 måneder, hvorefter udviklingen går baglæns igen. Så typisk kan du nøjes med 1 behandling om året, for at holde dit udseende vedlige.
Du kan dog efter en periode få et boost på typisk 30 minutter, for at bibeholde den overfladiske effekt.

Bemærk at behandlingen ikke er 100% smertefri. Ultralyd reflekterer på knogler og tænder og mærkes som små elektriske impulser og prikken i huden. Men behandleren kan skrue op og ned for styrken, alt efter hvor din smertetærskel ligger.

Gratis konsultation på Botulinum toxin/Botox og Fillers

Få 25% rabat på botox og filler behandlinger som bookes ved konsultationen.

Lige efter behandlingen kan du have en øge sensitivitet i huden, rødmen og måske lidt ømhed. Det fortager sig dog over max et par dage.
Efter behandlingen kan du uden problemer genoptage dagens gøremål. Der er ingen nedetid.
Du kan ikke få behandling, hvis du har implantater af metal i nærheden af behandlingsområdet, pacemaker eller har fået silikone indsprøjtet i behandlingsområdet. Det er ikke muligt at få filler behandlinger op til 2 måneder før, og 1 måned efter behandlingen!

Hør oplevelse med HiFU i videoen

Priser

HIFU BEHANDLINGER

Prisliste for HIFU Facelift og HIFU Kollagenbooster

Kæbelinje + hage3.500,-Nu 2.700,-
Hals, øjne + pande4.500,-Nu 3.500,-
Øjne2.500,-Nu 2.000,-
Øjne + pande3.500,-Nu 2.700,-
Kæbelinje + hals5.000,-Nu 4.000,-
Ansigt6.000,-Nu 4.500,-
Ansigt + hals8.000,-Nu 6.000,-
Mormorarme4.000,-

HIFU Skinbooster

Kæbelinje + hals2.500,-Nu 2.000,-
AnsigtFra 3.000,-Nu fra 2.200,-
Ansigt + halsFra 4.000,-Nu fra 3.000,-

Med et gratis Sundhed+ medlemsskab kan du dele betalingen for din sundhedsbehandling op i mindre, overkommelige bidder. Klik på logo for at komme direkte til ansøgning om gratis medlemskab.