HIFU / UltraTerapi

HIFU/ULTRATERAPI

UltraTerapi er nok den mest effektive ”naturlige” metode til opstramning af ansigt og krop.

Din krops produktion af kollagen og elastin, bliver mindre i takt med at vi bliver ældre. Huden bliver mindre elastisk, ”falder lidt sammen” og bliver rynket. Det er helt naturligt og sker for os alle. UltraTerapi er en naturlig metode til at genetablere hudens kollagen.

UltraTerapi kaldes også HIFU (High Intensive Focused Ultrasound), en intens, fokuseret ultralyd, der rammer i præcise klag i huden, så din kollagenproduktion bliver aktiveret i alle hudlag. På den måde er det faktisk din egen krop, der skaber effekten og genetablerer et forbedret udseende.

Forskellen på de tre forskellige UltraTerapi behandlinger vi tilbyder, er hvor dybt i hudlaget vi behandler og hvor ofte de enkelte behandler kan foretages. Vi anbefaler HIFU Facelift en gang om året, kombineret med enten Kollagenboosteren eller skinboosteren, som kan foretages oftere og dermed samlet set giver det flotteste resultat.

HIFU Facelift
Vi behandler i hudens dybeste lag (4,5 mm + 3 mm) hvor der sker en sammentrækning og en opstramning af underhuden. De første resultater på fylde og løft viser sig efter 1-2 måneder. Det endelige behandlingsresultat af afhænger af hundens kvalitet og tilstand og ses cirka efter 6 måneder. Vi anbefaler en HIFU Facelift behandling 1 gang om året, og kombinerer du den med vores HIFU Kollagenbooster eller HIFU Skinbooster, får du det flotteste resultat.

HIFU Kollagenbooster
Denne behandling er en kombinations behandling, hvor vi både behandler i dybden (3 mm) og i hudens overflade (skinbooster 1,5 mm). På den måde sættes hudens kollagenproduktion i gang og udstrålingen ”booster” med øjeblikkelig effekt. Resultatet på øget fylde og spændstighed ses efter 1-2 måneder. Behandlingen kan fortages hver 3. måned.

HIFU Skinbooster
Vores skinbooster arbejder på fine linjer og rynker i hudens overflade (1,5 mm). Behandlingen forfiner og udjævner hudstrukturen, for på den måde at forbedre hudens udstråling med øjeblikkelig virkning. Denne behandling kan foretages 1 gang om måneden.

En behandling varer mellem 30 og 90 minutter, afhængigt af område og det ønskede resultat.

De fleste oplever et umiddelbart resultat, der kan ses med det samme. Men da kollagenproduktionen tager tid, vil resultatet blive mere og mere synligt over en periode på 3-6 måneder, hvorefter udviklingen går baglæns igen. Så typisk kan du nøjes med 1 behandling om året, for at holde dit udseende vedlige.
Du kan dog efter en periode få et boost på typisk 30 minutter, for at bibeholde den overfladiske effekt.

Bemærk at behandlingen ikke er 100% smertefri. Ultralyd reflekterer på knogler og tænder og mærkes som små elektriske impulser og prikken i huden. Men behandleren kan skrue op og ned for styrken, alt efter hvor din smertetærskel ligger.

Book din HiFu behandling

 

Lige efter behandlingen kan du have en øge sensitivitet i huden, rødmen og måske lidt ømhed. Det fortager sig dog over max et par dage.

Efter behandlingen kan du uden problemer genoptage dagens gøremål. Der er ingen nedetid.

Du kan ikke få behandling, hvis du har implantater af metal i nærheden af behandlingsområdet, pacemaker eller har fået silikone indsprøjtet i behandlingsområdet. Det er ikke muligt at få filler behandlinger op til 2 måneder før, og 1 måned efter behandlingen!

  • Revolution inden for ikke-kirurgisk facelift
  •  Genskaber Volumen
  •  Reducerer rynker og slap hud
  •  Naturlige resultater- sikkert og effektivt
  • Foryngende og opstrammende effekt på kinder, kæber og hals
  • Giver et naturligt løft
  • Egnet til alle hudtyper på alle tider af året
  • Klinisk dokumenteret
  • Kræver ingen downtime

Hør oplevelse med HiFU i videoen