Calgel negle

Tilbydes kun i vores klinik i Hellerup

NEGLE​BEHANDLING MED FOKUS PÅ DINE ØNSKER

Belnatur Kosmetisk Klinik har sin egen negle klinik Nail Office, hvor du kan få lavet manicure, pedicure og gelenegle. Hos os får du neglebehandling i høj kvalitet. Vi bruger Calgel, en organisk gele der giver de flotteste negle, der holder optil 6 uger!

​Calgel er en revolutionerende semi-permanent klar eller farvet gel (ofte omtalt som en evig polish eller semi permanent neglelak), som er anvendt på den naturlige negl. Med den rigtige vedligeholdelse kan geleén vare i op til 6 uger * på dine fingernegle og endnu længere på dine tånegle. Calgel vil på samme tid beskytte og forstærke dine naturlige negle.

​Calgel fås i et væld af farver (mat, skinnende, perlemor, metallisk, glimmer), og er et tyndt, fleksibelt og holdbart produkt. Men hvis du foretrækker et naturligt look, så kan klar gel anvendes på den naturlige negl. Man kan også få det “franske” look . Hvis du har korte negle, men gerne vil have dem længere, kan der laves forlængelse af dine egne negle med tipper ved vores neglebehandling.

​Der er også neglelakker, der matcher den farvet gel og disse kan også købes hos os.Når Calgel påføres neglen hærdes produktet ved anvendelse af en UV-lampe.

​Dine hænder og fødder vil se fantastiske ud med Calgel, og kan holdes ”som nye” hele tiden. Vi anbefaler at du vedligeholder dine negle og køber en flaske Calgel neglebåndsolie (designet til at arbejde med Calgel) og anvende det en gang om dagen.

BRUG IKKE HVILKEN SOM HELST NEGLEBÅNDSSOLIE, DA DET KAN MEDFØRE AT CALGEL PRODUKTET VIL LØSNE SIG FRA DIN NATURLIGE NEGL. DER ER EN RÆKKE PRODUKTER, DU KAN KØBE FOR AT SIKRE OG FORLÆNGE VARIGHEDEN AF NEGLEBEHANDLINGEN MED CALGEL. BARE SPØRG FOR DETALJER.

​* DU VIL BEMÆRKE, AT DINE NEGLE VIL FÅ EN UDVOKSNING EFTER OMKRING 2-3 UGER, DETTE KRÆVER EN OPFYLDNING. DETTE KAN VARIERE FRA PERSON TIL PERSON.​

FORDELE VED CALGEL

KONTAKT OS FOR DEN PERFEKTE NEGLEBEHANDLING

Hos os kan du få unikke negle. Kontakt os for neglebehandling på telefonen ​39 40 00 99 eller skriv til os på mailen hellerup@belnatur.dk. Hos os tilbyder vi manicure og pedicure i høj kvalitet.