Revok50

Ny behandling hos Belnatur – Revok50

Revok50 er en unik, ny behandling, som fornyer hudens celler og Belnatur er den første, danske klinik kæde som tilbyder Revok50.

Revok50 er en biostimulerende injektion der optimerer hudens struktur og forbedrer produktion af collagen og elastin. Igennem hudens naturlige processer skabes dermed mere volumen og en sundere og stærkere hud.

Revok50 er ikke en filler der bliver liggende i huden. Efter cirka 12 timer vil produktet være optaget i vævet. Der anvendes 2 ml. produkt pr. behandling og vi anbefaler tre behandlinger med en måneds interval og behandlingen kan gentages årligt efter behov.

Behandlingen hjælper på:

Områder der kan behandles:

Revok50 er en biostimulerende behandling, hvor særlige stoffer som kroppen ikke længere producerer i den rigtige form og mængde, sprøjtes ind i huden. Revok50 optimerer hudens funktion og struktur samt forbedrer fibroblasts produktionskapacitet.


Kort sagt – med hudens naturlige processer, skabes en sundere og stærkere hud med mere volumen.
Resultatet er naturligt, og vi er meget stolte over, at kunne tilbyde vores kunder, en helt ny måde at behandle ansigt, hals, bryst, hænder og underarme.


Det er en innovativ behandling og vi er meget begejstrede for de resultater vi ser hos vores kunder.

Priser

Revok50

1 x 2 ml2.500,-
2 x 2 ml4.500,-
3 x 2 ml7.000,-

Med et gratis Sundhed+ medlemsskab kan du dele betalingen for din sundhedsbehandling op i mindre, overkommelige bidder. Klik på logo for at komme direkte til ansøgning om gratis medlemskab.

BOOK din Revok50 behandling

Vi har altid fri konsultation til behandlinger med Revok50.
Du kan ringe og bestille en tid på telefon 39 40 00 99 eller ved at booke online her.

Hvad er Revok50?

Revok50 injektionsbehandlinger i 2 ml. sprøjter som indeholder 50 mg. højmolekylær hyaluronsyre og 195 mg. aminosyrer.

Revok50 virker på en synergetisk måde ved at give huden den højeste koncentration af hyaluronsyre og den optimale dosis af udvalgte aminosyrer.

Sammensætningen forårsager en stærk biostimulation af regenerative processer såvel som en øjeblikkelig effekt på huden ift. hydrering, spændstighed og generel forbedring af hudens fremtoning.