Botox & Fillers

FILLER OG BOTULINUM TOXIN (BOTOX) FJERNER RYNKER OG LINJER

På vores eksklusive klinikker i Hellerup og Roskilde tilbyder vi filler- og Botulinum toxin/botoxbehandling. Vi lægger stor vægt på at have god tid til den enkelte klient og give den bedst tænkelige oplevelse. Vi har desuden gode og konkurrencedygtige priser, som du kan se længere nede på siden.

​Filler og Botulinum toxin har mange fordele, herunder:

  • ​Det er en effektiv vej til en yngre og friskere udseende
  • Det fjerner rynker og linjer i ansigtet – og giver en glattere hud​

HVORDAN FUNGERER FILLER/VÆVSFYLDERE?

Vævsfyldere, som kaldes filler, er en gel, der består af naturligt hyaluronsyre og vand. Hyaluronsyre er et molekyle, som findes naturligt i vores hud og bindevæv. Molekylet hyaluronsyre er derfor ikke fremmed for kroppen. Huden nedbryder selv hyaluronsyren med tiden, og derfor er behandlingen ikke permanent.

  • ​Filler sprøjtes i små mængder ind i vævet for at skabe fylde samt udjævne rynker og furer
  • Med alderen mister vi fylde i ansigtet på grund af knogletab og fedttab
  • Den mistede fylde kan erstattes af filler, som giver volumen​

En let forøgelse af fylden i ansigtet kan få ansigtet til at se blidere og mildere ud. En volumenforøgelse med filler, på for eksempel kindbenene, kan være med til at ændre proportionerne i ansigtet og give ansigtet et løft. Når læber fyldes let, giver det ofte et mere feminint udtryk.

​Filler-behandling er en effektiv metode til at genskabe hudens naturlige kontur, forbedre hudens fugtbalance og skabe en hud med mere spændstighed og glød. I klinikken bruger vi kun ikke-permanente fillers.​

HVOR LÆNGE HOLDER FILLER?

Virkningsvarigheden er meget forskellig, alt efter område og den enkelte patient. Typisk virkningsvarighed er 3-12 måneder – men både kortere og længere virkningsvarighed kan forekomme. Den første behandling holder altid kortere tid end de efterfølgende behandlinger.

RESULTAT OG BIVIRKNINGER

Klinikken lægger stor vægt på det naturlige resultat – med udgangspunkt i den skandinaviske stil. Få forøget livsglæden ved at få foretaget filler- og botoxbehandling i sikre hænder hos førende behandlere. Hvad enten du drømmer om at få minimeret rynker i ansigtet eller vil have en skinbooster for en bedre og yngre hud, har du mulighed for at optimere dit udseende til den bedste version af dig.

​Behandling med filler er forbundet med meget få bivirkninger. Som med anden injektionsbehandling kan der være lokalsmerte, rødme, blå mærker og hævelse de første dage efter behandlingen. Infektion forekommer yderst sjældent.​

HVORDAN VIRKER BOTULINUM TOXIN/BOTOX?

Botulinum toxin er et gennemtestet muskelafslappende middel. Det har været brugt medicinsk i mange år til sygdomsbehandling af spastiske muskler og øget svedproduktion. Botulinum toxin (Botox) har været brugt kosmetisk i mere end 15 år. Botulinum toxin (Botox) er et lægemiddel, som indeholder Botulinum toxin Type A. Toksinet kommer fra Clostridium botulinum-bakterien. I klinikken bruger vi præparatet Vistabel, som er det originale toksin fra den amerikanske producent Allergan.

​Kosmetisk bruges Botulinum toxin (Botox) til at udglatte og fjerne rynker i ansigtet – for eksempel rynker mellem øjenbrynene, i panden eller smilerynkerne. Botulinum toxin (Botox) er det mest anvendte middel i verden til at få et yngre og friskere udseende.

​Botulinum toxin/Botox blokerer nerveimpulserne til de små ansigtsmuskler, og forhindrer at de trækker sig sammen.

Fordelene ved Botulinum toxin/Botox er:

  • ​Huden vil fremstå mere glat og rynkefri
  • Produktet virker kun på de specifikke muskler, som behandles
  • Uønskede bivirkninger ved brug af botox/Vistabel er sjældne
  • De mest almindelige bivirkning er en anelse ømhed eller et lille blåt mærke på grund af en lille blod udtrædelse
  • Der er på verdensplan ikke rapporteret om varige mén efter behandlingen​

Gratis konsultation på Botulinum toxin/Botox og Fillers

25% rabat på botox og filler behandlinger som bookes ved konsultationen.

 

Hør Olivia Salo’s oplevelse med Botox og fillers i videoen

 

 

BESTIL TID TIL DIN BOTOX BEHANDLING I DAG

Vi har altid fri konsultation til behandlinger med filler og botox. Du kan ringe og bestille en tid på telefon 39 40 00 99 eller ved at booke online her. Ønsker du en konkret pris eller vil du have svar på et spørgsmål, kan du skrive en e-mail til hellerup@belnatur.dk eller roskilde@belnatur.dk.